Analytics

03 Şubat 2014

Kadınsal ve sorunsal bir mevzu bu: Kuaför tavsiyesi :-)

Gül Ulusoy, Art Up
Art Up, iç mekan... Duygusu çok güzel değil mi?

Kuaförler için iyi bir müşteri sayılmam. Altı ayda bir oflaya puflaya saç kestirmeye giderim o kadar. Herhalde hayatımda toplasan 10 kez falan fön çektirmişimdir. Yapılı saçtan da hiç haz etmem.

Yılda bir kere gidince de parasından ziyade ustalığa dikkat ederim, verdiğim paraya da hiç acımam. Bugüne kadar adı sanı duyulmuş, afili kuaförlerin hemen hepsine bir uğramışlığım vardır. Hatta genelde de o mekana ismini verenlerin bizzat kendilerine kestirmişimdir. Ne yalan söyleyeyim, genelde de o kadar paraya kıysam da karşılığında hep vasat, üstün körü hizmet alıp çıkıyordum dükkanlardan.

Neyse... Bir yıldır gittiğim yeni bir yer var: Art Up, sahibesi Gül Ulusoy... Sade, cool, zarif... Trendleri sıkı takip ediyor, her şeyden önemlisi seni iyi dinliyor ve gerçekten ama gerçekten yönlendiriyor. Üstelik kitap okuyor J

Mekân Etiler’de. Çok güzel bir dizaynı var. Teras bölümü de süper, çiçek böcek... Etrafta, “Şunu da yapalım, bunu da yapalım” diye başına cebelleş olan ya da dış görünümüne bakıp tavrını ona göre belirleyen kraldan çok kralcı elemanlar da yok. Herkes işine odaklanmış, tıkır tıkır çalışyor. Bir kez makyaj da yaptırdım, bayan Piggy’e dönüşmeden, tam istediğim gibi çıktım valla. Gerçekten de “özel hizmet” alıyorsun.

Sevdim...

Not: Randevu almadan gitmeyin derim.

Adres: Haydar Aliyev Cad. Yeşim Sok. No: 23, Etiler-İstanbul

Tel: 0212 352 22 00   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder